I väntan på lördagens tävling.

Måndagen blev som planerat en vilodag för mig. Det blev firande av sonen för hela bunten. Först väckte vi honom på morgonen med skönsång och paket. Sen blev det även tårta och lite mer presenter från familjemedlemmar efter middagen. Mycket trevlig dag och sonen var väldigt nöjd när han somnade senare på kvällen.
Själv har det blivit otroligt mycket jobb, avslut för Q2 och vad allt detta innebär. Känns som jag är påloggad dygnet runt. Har inga problem med detta då jag vet att det är en tillfällig pik samt att semestern närmar ju sig med stormsteg.

Igår, tisdag, hann jag med ett kvällspass innan läggning av barnen. Blev 5-varv på den EU-slinga vi har uppe hos oss. Mycket trevlig inramning med lite sjöar eller vattenhål rättare sagt där det finns änder, kanadagäss samt diverse fåglar. Den skulle varit liten längre bara, 1,6 km är i kortaste laget. Blir många varv om man ska få ihop några km. Men som 6-timmars löpare än man van vid att likna en hamster i sitt hjul där man springer varv efter varv på en rundbana. Kommer bli färre pass och km på veckodagarna denna vecka och det passar bra då jag är på tjänsteresa just nu till Holland. Hoppas ändå på att kunna göra ett eller två pass på hotellet där jag nu ska vara till på fredag och sen kommer det bli förhoppningsvis många km på lördagens tävling. Tar med mig den bästa support man kan önska sig upp till Trollhättan, hela familjen. Vet att barnen (och frun för den delen) ser fram emot att dela ut energi i alla dess former samt heja när det behövs som bäst.
Förhoppningen på lördagens tävling är att få någon form av kvitto på hur jag står i förhållande till de tider jag vill uppnå på SM 100 km i augusti. Kommer troligtvis starta i ett tempo som jag vill hålla på SM och hoppas på att jag har kraft att bibehålla detta genom hela loppet. Det är mycket som kan hända men jag ska förbereda mig så gott jag kan med planering av energi och vätska.

Inga kommentarer

Använder Blogger.